Laat jouw woning of bedrijf in Utrecht schitteren met hoogwaardig glasvezelbehang

Glasvliesbehang (of glasvezelbehang) is een behangsoort die gemaakt wordt door het samenpersen van glasvezels. Het is verkrijgbaar in meer dan 50 verschillende soorten structuren en patronen. Het is oersterk, isolerend en brandveilig.Ben je benieuwd naar de glasvezelbehang kosten? Neem contact met ons op voor een offerte op maat en laat je adviseren door onze experts!

 • Oersterk, isolerend, brandveilig en volledig naadloos
 • Toe te passen op (bijna) alle ondergronden
 • Krimp-, stoot- en krasvast
intro-image-glasvlies

Onze tevreden klanten

Belangrijke voordelen van glasvezelbehang

Bij Latex Spuiten bieden wij professionele installatie van hoogwaardig glasvezelbehang. Versterkend, perfect glad afgewerkt en eenvoudig te onderhouden. Met onze expertise zorgen wij voor een vakkundige installatie en creëren we de gewenste uitstraling in jouw interieur. Kies voor kwaliteit en vakmanschap bij Latex Spuiten.

glasvezelbehang
bicep-icon

LANGE LEVENSDUUR

Glasvezelbehang gaat langer mee dan traditioneel behang en is bestand tegen, stoten en scheuren.

arrows-icon

Egaliserend effect

Glasvezelbehang verbergt oneffenheden en kleine beschadigingen, wat zorgt voor een strakke en egale afwerking.

structure-icon

Diverse ontwerpen

Glasvezelbehang is verkrijgbaar in diverse structuren en patronen, waardoor het interieur een unieke uitstraling krijgt.

shield-icon

Versterking van wanden

Glasvezelbehang biedt structurele versterking aan jouw wanden, waardoor ze sterker en stabieler worden.

fire-icon

Brandwerendheid

Glasvezelbehang heeft een brandvertragende werking, waardoor het de verspreiding van vuur vertraagt.

paint-icon

Makkelijk onderhoud

Glasvezelbehang is eenvoudig schoon te maken en te onderhouden, bestand tegen vocht en afwasbaar.

Zijn uw vragen nogsteeds niet beantwoord??

Ben en Dave helpen u graag verder!

Oprichters Ben & Dave

Bij Latex Spuiten, gevestigd in Utrecht, hebben we een breed assortiment aan glasvezelbehang. Onze experts, Ben en Dave, kunnen je alles vertellen over de voordelen en de diverse mogelijkheden. Of het nu gaat om advies over kleuren, oppervlaktevoorbereiding of technieken, Ben en Dave zijn er om je te begeleiden bij elke stap van het proces. Met hun vriendelijke en professionele aanpak zorgen ze ervoor dat jouw project een succes wordt. Aarzel niet om contact met hen op te nemen en laat Ben en Dave je bijstaan in het realiseren van jouw schilderwensen.

ben-dave

Onze prachtige resultaten

Bij Latex Spuiten zijn we trots op onze prachtige resultaten met glasvezelbehang. Onze vakkundige installatie zorgt voor een naadloze en perfecte afwerking, waarbij elke vezel tot zijn recht komt. Het resultaat is een indrukwekkend en duurzaam oppervlak dat jouw interieur transformeert. Ervaar de schoonheid van glasvezelbehang met Latex Spuiten.

Woning amsterdam

Bij Latex Spuiten zijn we trots op onze prachtige resultaten met glasvezelbehang. Onze vakkundige installatie zorgt voor een naadloze en perfecte afwerking, waarbij elke vezel tot zijn recht komt. Het resultaat is een indrukwekkend en duurzaam oppervlak dat jouw interieur transformeert. Ervaar de schoonheid van glasvezelbehang met Latex Spuiten.

Oppervlak circa: 160 m2

Voor

Na

tevredenheidsgarantie

Niet tevreden? Garantie!

Bij Latex Spuiten streven we naar niets minder dan 100% tevredenheid. Daarom bieden we onze klanten een garantie op ons werk. We zijn trots op de kwaliteit en nauwkeurigheid van onze diensten, en we willen dat je volledig tevreden bent met het eindresultaat.

Als er om welke reden dan ook iets niet naar jouw wens is, staan we altijd klaar om het recht te zetten. Ons team van professionals werkt met je samen om eventuele zorgen of onvolkomenheden aan te pakken, zodat jij uiteindelijk volledig tevreden bent met het resultaat.

Jouw tevredenheid is onze hoogste prioriteit, en we streven ernaar om elk project met de grootste zorg en aandacht uit te voeren. We geloven in open communicatie en een eerlijke aanpak, zodat we eventuele problemen snel en effectief kunnen oplossen.

Wij zijn ok gespecialiseerd
in andere diensten

Wat klanten van ons vinden

Wij vinden het uiterst belangrijk dat onze klanten blij zijn
met het resultaat van onze services.

bereken-uw-prijs-foto

Bereken hier uw glasvezelbehang prijs!

  Veelgestelde vragen

  Zit je nog met vragen die nog niet beantwoordt zijn? Hieronder hebben we een aantal
  antwoorden op vragen die we vaker krijgen.

  Het verschilt van traditioneel behang omdat het veel sterker en dikker is. Glasvezelbehang biedt extra bescherming aan de muren, omdat het bestand is tegen scheuren, stoten en andere beschadigingen. Het is ook brandwerend en kan kleine scheuren en onregelmatigheden in de muur verbergen.

  Glasvezelbehang is sterker en dikker dan traditioneel behang. Het kan met warm water en behangafstomer worden verwijderd.

  Ja, glasvezelbehang kan worden toegepast op de meeste soorten muren, zoals beton en gipsplaten.

  Glasvezelbehang biedt extra bescherming, is brandwerend en kan kleine scheuren en onregelmatigheden in de muur verbergen.

  Ja, de muur moet schoon, droog en glad zijn voordat glasvezelbehang wordt aangebracht.

  De kosten voor het installeren van glasvezelbehang variëren en zijn afhankelijk van de specifieke situatie. We bieden graag een offerte op maat aan.

  Glasvezelbehang is verkrijgbaar in verschillende structuren en patronen voor diverse afwerkingsopties.

  Glasvezelbehang heeft over het algemeen een lange levensduur en kan tientallen jaren meegaan.

  Desktop-banner-latex-spuiten-web
  mobiele-banner-latex-spuiten (1)

  Neem vrijblijvend contact op

  Vul het formulier in om een afspraak te maken.

   latexlogo

   06-47787159
   info@latexspuitenmiddennederland.nl

   Maak een vrijblijvende afspraak.

   We nemen graag de tijd om jouw wensen en onze mogelijkheden met je te bespreken. Wil je liever eerst een afspraak inplannen zodat je met een expert op het gebied van schilderwerk en latex spuiten kunt overleggen? Dat is mogelijk! We noemen dit een voorproef afspraak.