Laat jouw woning of bedrijf in Utrecht schitteren met latex spuiten door onze specialisten

Onze methode van airless latex spuiten zorgt voor een onberispelijke en vernieuwde afwerking van uw muren, plafonds, kozijnen, trappen en deuren in elke kleur die u wenst. Als dé latex spuiten specialist in Utrecht, garanderen we topkwaliteit en duurzaamheid. Bent u benieuwd naar de latex spuiten kosten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat u informeren over de mogelijkheden en prijzen.

 • Toepasbaar op veel oppervlakten
 • Voor woonruimten end bedrijfspanden
 • Vaak voordeliger dan traditioneel schilderwerk

100% Tevredenheidsgarantie

Bij Latex Spuiten

Onze tevreden klanten

Belangrijke voordelen van Latex Spuiten

De beste en tevens duurzame producten voor een strak, egaal en dekkend resultaat met Latex Spuiten. Met onze expertise zorgen wij voor een vakkundige installatie en creëren we de gewenste uitstraling in jouw interieur. Kies voor kwaliteit en vakmanschap bij Latex Spuiten. Wij garanderen de hoogste kwaliteit, betrouwbaarheid en een uitstekende prijs. Ben je benieuwd naar de latex spuiten kosten? Neem dan contact met ons op voor een gedetailleerde offerte

bschikbaar
bicep-icon

GROTE TOEPASBAARHEID

Toepasbaar op vele oppervlakten zoals wanden, muren, plafonds, maar ook kozijnen, trappen en deuren.

arrows-icon

Egaliserend effect

Met latex spuiten krijg je altijd het gewenste eindresultaat dat prachtige egaal , strak en dekkend is.

structure-icon

ALLE KLEUREN

Latex Spuiten is uit te voeren in elke gewenste kleur.

shield-icon

Flexibele ondergrond

Gaat op veel ondergronden, zoals glad stucwerk of spachtelputz, gipsplaten, steen, beton, hout en glasvliesbehang.

paint-icon

Voordelig

Latex spuiten vaak voordeliger dan traditioneel verven, omdat het tijd bespaart. En ervaar je minder hinder, door de snelheid.

fire-icon

GEEN STerke geur

Latexverf heeft geen sterke geur. Ideaal bij bedrijfsruimten  met medewerkers en klanten.

Ervaar het verschil.

Concurrentie
Voor rij kosten
Het komt vaak voor dat je de voorrijkosten niet van te voren zijn meegerekend en je totaalbedrag een stuk hoger is dan je had verwacht. Bij Latex Spuiten Midden-Nederland hebben we altijd een all-in prijs waardoor er geen onverwachte kosten zijn achteraf.
Klantenservice en communicatie
Bij sommige concurrenten kan het lang duren voordat je antwoord krijgt op je vragen of wordt je van het kastje naar de muur gestuurd. Bij Latex Spuiten Midden-Nederland staan we bekend om onze directe, snelle en persoonlijke klantenservice.
Aandacht voor detail
Waar sommige aanbieders overhaaste werkzaamheden verrichten met gebrek aan precisie, zorgt Latex Spuiten Midden-Nederland altijd voor een zorgvuldige afwerking met oog voor detail.
Voorbereiding van wanden
Bij enkele concurrenten wordt er niet genoeg tijd besteed aan de voorbereiding, wat kan leiden tot een minder egaal resultaat. Bij ons staat een grondige voorbereiding centraal voor het beste eindresultaat.
Aantal lagen spuitwerk
Sommige dienstverleners beperken zich tot één laag, wat de kwaliteit en duurzaamheid kan verminderen. Bij Latex Spuiten Midden-Nederland bieden we meerdere lagen voor een superieure afwerking.
Tijd tussen lagen
Bij sommige concurrenten wordt er niet voldoende tijd gegeven tussen de lagen, wat de hechting kan beïnvloeden. Wij verzekeren een optimale droogtijd voor de beste kwaliteit.
Prijsstructuur
Het is niet ongebruikelijk dat er bij andere bedrijven onverwachtse kosten bij komen kijken. Onze prijsstructuur is duidelijk en transparant, zonder enige verassingen.
Droogtijd en hechting
Bij Latex Spuiten Midden-Nederland zijn we er sterk van overtuigt dat de kwaliteit van onze service het belangrijkste is wat we te bieden hebben. We gaan nooit weg tot de laatste centimeter van uw wanden perfect is afgewerkt.
Eindresultaat van spuitwerk
Waar je bij sommige bedrijven een ongelijke of vlekkerige afwerking kunt krijgen, biedt Latex Spuiten Midden-Nederland altijd een strak en egaal eindresultaat.
Garantie en nazorg
Terwijl sommige aanbieders beperkte garanties bieden zonder concrete nazorg, Biedt Latex Spuiten Midden-Nederland een stevige garantie met uitstekende nazorg voor volledige klanttevredenheid.

De duurzame oplossing

Wij werken samen met Clean Water Global. Het spoelwater van de gebruikte verf of latex wordt niet door de wc gespoeld, maar opgevangen in een emmer en opgehaald door Clean Water Global. Al het vuil wordt er door hen uitgehaald en het schone water wordt opnieuw gebruikt.

Geen twijfels, geen compromissen;
bij ons weet u dat het goed zit.

Zijn uw vragen nogsteeds niet beantwoord?

Ben en Dave helpen u graag verder!

Oprichters Ben & Dave

De gepassioneerde schilders van Latex Spuiten, staan klaar om je te helpen. Met hun expertise en toewijding zijn ze er om al je vragen te beantwoorden. Of het nu gaat om advies over kleuren, oppervlaktevoorbereiding of technieken, Ben en Dave zijn er om je te begeleiden bij elke stap van het proces. Met hun vriendelijke en professionele aanpak zorgen ze ervoor dat jouw project een succes wordt. Aarzel niet om contact met hen op te nemen en laat Ben en Dave je bijstaan in het realiseren van jouw schilderwensen.

ben-dave

Onze prachtige resultaten

Bij Latex Spuiten zijn we trots op onze prachtige resultaten met glasvezelbehang. Onze vakkundige installatie zorgt voor een perfecte afwerking. Inclusief kitwerk en indien nodig worden kleine reparaties uitgevoerd. Het resultaat is een indrukwekkend en duurzaam oppervlak dat jouw interieur transformeert. Ervaar de schoonheid van Latex Spuiten.

Woning Amsterdam

Bij Latex Spuiten zijn we trots op onze prachtige resultaten met glasvezelbehang. Onze vakkundige installatie zorgt voor een naadloze en perfecte afwerking, waarbij elke vezel tot zijn recht komt. Het resultaat is een indrukwekkend en duurzaam oppervlak dat jouw interieur transformeert. Ervaar de schoonheid van glasvezelbehang met Latex Spuiten.

Oppervlak circa: 160 m2

tevredenheidsgarantie_corrected

Wij maken jou gegarandeerd tevreden

Bij Latex Spuiten streven we naar niets minder dan 100% tevredenheid. Wij gaan niet weg voor dat alles strak en netjes is opgeleverd, ook gaan wij niet weg voordat alles af en naar wens is.

Het is moeilijk om gehele garantie te geven omdat er altijd werken en scheuren kunnen ontstaan in een woning of gebouw. Ons team van professionals werkt met je samen om eventuele zorgen of onvolkomenheden aan te pakken, zodat jij uiteindelijk volledig tevreden bent met het resultaat.

Jouw tevredenheid is onze hoogste prioriteit, en we streven ernaar om elk project met de grootste zorg en aandacht uit te voeren. We geloven in open communicatie en een eerlijke aanpak, zodat we eventuele problemen snel en effectief kunnen oplossen.

Wij zijn ook gespecialiseerd
In andere diensten

Wat klanten van ons vinden

Wij vinden het uiterst belangrijk dat onze klanten blij zijn
met het resultaat van onze services.

Jeroen
Jeroen

"Verbazingwekkend goed resultaat"

In eerste instantie was ik sceptisch over latex spuiten, maar na het zien van het eindresultaat ben ik volledig overtuigd. Mijn muren hebben een professionele en naadloze uitstraling gekregen. Bovendien was de droogtijd veel sneller dan ik had verwacht, wat geweldig was omdat ik een druk schema heb.

Anouk
Anouk

"Topwerk geleverd"

Ik had nooit gedacht dat mijn woonkamer zo'n transformatie kon ondergaan! Het latex spuiten heeft echt een wereld van verschil gemaakt. De afwerking is strak en streeploos, en het meest verbazingwekkende was dat het team binnen een dag klaar was. De communicatie was ook uitstekend, en ik voelde me gedurende het hele proces op mijn gemak.

Pieter
Pieter

"Leuke gasten om over de vloer te hebben"

Vanaf het moment dat ik contact opnam met het team, was ik onder de indruk van hun professionaliteit. Ze namen de tijd om alles in mijn huis zorgvuldig af te dekken, en het spuitwerk zelf was van topkwaliteit. Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanbevelen die overweegt hun huis op te knappen.

Marije
Marije

"Goed werk geleverd en netjes achtergelaten"

Ik was eerst een beetje terughoudend over latex spuiten omdat het nieuw voor me was, maar het resultaat heeft al mijn verwachtingen overtroffen. De muren zijn glad, zonder enige streep, en het hele proces verliep zo soepel. Het team was ook zeer respectvol en zorgde ervoor dat alles na afloop netjes werd opgeruimd.

bereken-uw-prijs-foto

Bereken hier uw latex spuiten prijs!

  Ontdek de voordelen van ons gratis consult

  dave van der valk-12 1

  Persoonlijke Aandacht

  U bent geen nummer voor ons. Tijdens het gratis consult luisteren we aandachtig naar uw wensen en voorkeuren, en stellen we vragen om uw visie volledig te begrijpen.

  Deskundig Kleur- en Materiaaladvies

  Profiteer van onze uitgebreide kennis over kleuren en materialen. We adviseren u over de beste keuzes voor uw ruimte, passend bij uw stijl en budget.

  Duidelijke en Transparante Offerte

  Na het consult ontvangt u een gedetailleerde offerte, zonder verborgen kosten. Alles wordt duidelijk uitgelegd, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

  Plan van Aanpak op Maat

  Tijdens het gratis consult ontwikkelen we een gestructureerd en persoonlijk plan van aanpak. We leggen stap voor stap uit hoe we uw project gaan aanpakken

  Tijd- en Kostenbesparend

  Ons gratis consult is ontworpen om u tijd en moeite te besparen. We identificeren de meest efficiënte aanpak voor uw project, wat helpt om onnodige kosten te vermijden.

  Geen Verplichtingen, Puur Advies

  Ons consult is volledig vrijblijvend. We respecteren het als u besluit om niet met ons verder te gaan. U ontvangt deskundig advies zonder enige verplichting.

  Verloop van het gesprek.

  2019-01-01

  Afspraak inplannen

  Plan een gratis en vrijblijvend consult op een moment dat het u uitkomt. Wij passen ons aan, aan uw beschikbaarheid, zelfs in de avonduren.

  2020-01-01

  Persoonlijk bezoek

  Een van onze deskundige medewerkers komt bij u langs om de ruimte(s) te bekijken. En stellen gerichte vragen om uw behoeften volledig te begrijpen.

  2021-01-01

  Deskundig advies

  Tijdens het consult bieden we deskundig advies. We bespreken kleuropties, materialen en technieken, en geven een duidelijk beeld die bij uw situatie past.

  2021-01-01

  Vrijblijvende offerte

  Na het consult stellen we een uitgebreide en transparante offerte voor u op. Hierin staan alle kosten duidelijk gespecificeerd, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

  Klanten over het gratis consult

  Jeroen uit Utrecht
  Jeroen uit Utrecht

  Een verfrissende ervaring, dat gratis consult." De medewerker nam uitgebreid de tijd en kwam met kleuradviezen waar ik zelf nooit aan gedacht zou hebben. "Ik voelde me direct begrepen.

  Linda en Pieter uit Amersfoort
  Linda en Pieter uit Amersfoort

  Bij ons bezoek waren we echt onder de indruk van de deskundigheid van het team." Ze presenteerden een heldere offerte en een concreet plan, zonder kleine lettertjes. "Dat gaf ons een heel betrouwbaar en geruststellend gevoel.

  Sandra uit Nieuwegein
  Sandra uit Nieuwegein

  Ik ben zo blij dat ik voor dit bedrijf heb gekozen!" Tijdens het consult legden ze de focus op veiligheid en gezondheid, iets waar ik zelf niet eens aan had gedacht. Ze wezen me op een potentieel vochtprobleem, en adviseerden hoe we dat eerst aan kunnen pakken. "Ze denken echt met je mee.

  Fam. De Vries uit Zeist
  Fam. De Vries uit Zeist

  Dat gratis consult was voor ons een geschenk uit de hemel. Geen tijdverspilling, maar direct duidelijke taal. De medewerker wist duidelijk waar hij over sprak, en hielp ons snel te begrijpen welke stappen we moesten nemen. We konden snel knopen doorhakken, zonder gedoe.

  Desktop-banner-latex-spuiten-web
  mobiele-banner-latex-spuiten (1)

  Neem vrijblijvend contact op

  Vul het formulier in om een afspraak te maken.

   Veelgestelde vragen

   Zit je nog met vragen die nog niet beantwoordt zijn? Hieronder hebben we een aantal
   antwoorden op vragen die we vaker krijgen.

   Latex spuiten is een techniek waarbij vloeibare latexverf met behulp van een spuitapparaat gelijkmatig wordt aangebracht op oppervlakken, zoals muren en plafonds. Het zorgt voor een gladde en professionele afwerking.

   Latex kan worden gebruikt op diverse oppervlakken, waaronder muren, plafonds, deuren, kozijnen en gevels. Het is een veelzijdige optie voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

   Ja, een goede voorbereiding is essentieel voor een optimaal resultaat. We adviseren om de oppervlakken grondig schoon te maken en te ontdoen van stof, vuil en vet

   De droogtijd van latexverf varieert afhankelijk van verschillende factoren, zoals de dikte van de verflaag, temperatuur en luchtvochtigheid. Over het algemeen is de verf binnen 24 uur droog.

   Ja, het is raadzaam om meubels en vloeren af te dekken tijdens het spuiten om eventuele verfspatten of -nevel op deze oppervlakken te voorkomen. Onze professionals zorgen voor de juiste bescherming van je eigendommen.

   Ja, latexverf is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. Onze experts helpen je graag bij het kiezen van de juiste kleur die past bij je interieur- of exterieurstijl.

   Over het algemeen heeft latexverf een lage geur in vergelijking met andere soorten verf. We gebruiken hoogwaardige, op water gebaseerde latexverf met een minimale geur.

   Een goed aangebrachte latexverflaag kan jarenlang meegaan.

   Gespoten latexoppervlakken kunnen eenvoudig worden schoongemaakt met een zachte doek en mild schoonmaakmiddel. Het regelmatig afstoffen en vermijden van schurende reinigingsmiddelen zal de levensduur van de verflaag verlengen.

   Latex Spuiten Midden Nederland biedt professionele latex spuitdiensten met vakmanschap en aandacht voor detail. Onze ervaren schilders, hoogwaardige materialen en uitstekende klantenservice zorgen voor een prachtig resultaat dat aan je verwachtingen voldoet.

   latexlogo

   06-47787159
   info@latexspuitenmiddennederland.nl

   Maak een vrijblijvende afspraak.

   We nemen graag de tijd om jouw wensen en onze mogelijkheden met je te bespreken. Wil je liever eerst een afspraak inplannen zodat je met een expert op het gebied van schilderwerk en latex spuiten kunt overleggen? Dat is mogelijk! We noemen dit een voorproef afspraak.